Overnachten tussen de boerderijen en dieren

Overnachten tussen de boerderijen en dieren

Camping

Kom gezellig kamperen tussen de boerderijen en de boerderijdieren op een van de veertig toerplekken bij Hoeve Bouwlust. De camping is open van 25 maart tot en met 31 oktober.

Faciliteiten:

  • Sanitair incl. warm water, afvalbakjes en toiletpapier (5 toiletten, 5 douches, 5 wasgelegenheden, 5 afwasgelegenheden)
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Speelplaats met diverse speeltoestellen
  • 6 ampère stroom (1380 watt)

Woodlodge

Slaap je liever in de unieke woodlodge? Deze beschikt over een eigen toilet, tv, koelkast, keukenblokje (alleen koud water), servies, bestek, tafel met vier stoelen, 2-pits kookstel, koffiezetapparaat, een tweepersoonsbed en een stapelbed. Ook de woodlodge is beschikbaar tussen 25 maart en 31 oktober.

Vakantiehuisje

Het hele jaar door kun je terecht in één van de vier vakantiehuisjes. Ingericht met woonkamer, eethoek en zithoek, tv, radio en toilet. De open keuken is voorzien van een gasstel, magnetron en koelkast. Boven zijn twee slaapkamers, met beide twee eenpersoonsbedden en een douche. De huisjes zijn voorzien van vloerverwarming, buiten is er een terras.

Verblijf in een vakantiehuisje kan inclusief ontbijt. Dit ontbijt bestaat uit streekproducten, met onder andere een vers scharreleitje.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Hoeve Bouwlust

Kijk voor meer informatie op www.hoeve-bouwlust.nl, ook om te reserveren!

Boerderij Bouwlust
Familie de Vette
Oostgaag 31
3155 CE Maasland

Tel: 010-59 12 775

Overnachten
Familie & kids
Ontspanning
Overnachten
Sport & avontuur
Familie & kids
Ontspanning
Overnachten