Bed & Breakfast Aan de Kwakel

Bed & Breakfast Aan de Kwakel

Twee moderne, in landelijke stijl ingerichte tweepersoonsappartementen met luxe voorzieningen. Gelegen aan het water, in een voormalige boerderij, midden in de polders tussen Maasland en Schipluiden. Beide appartementen hebben een eigen ingang, een tuin en een terras op het zuiden. Ideale uitvalsbasis om de polder en het stedelijk gebied te verkennen. De B&B biedt fietsen, een roeibaat en twee kano's aan voor gebruik.

Accommodatie

De twee appartementen hebben een woonkamer en open keuken met vloerverwarming en tv. De keuken is voorzien van een combimagnetron en vaatwasser.

De ruime slaapkamer en de badkamer bieden comfort. Daarnaast is er een tuin inclusief barbecu en is een ontbijtpakket met lokale producten op aanvraag beschikbaar.

Omgeving

Aan de Kwakel is rustig gelegen langs een doodlopende weg. Het uitstekende fietspadennetwerk brengt u eenvoudig in bijvoorbeeld Maassluis of Delft. Aan het einde van de weg ligt het natuurmonument de Vlietlanden.

Delft en Vlaardingen liggen beide op tien minuten rijden. Het centrum van Rotterdam en Den Haag liggen op 25 minuten rijden van de Kwakel.
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Aan de Kwakel
Kwakelweg 19
3155 CB Maasland
Tel: 06-27032054

Overnachten
Familie & kids
Ontspanning
Overnachten
Sport & avontuur
Familie & kids
Ontspanning
Overnachten
Familie & kids
Ontspanning
Overnachten